20 Perkara Bodoh Dalam Gym (Gym Idiot)

10:34 AM

Hi guys..

Tengok tajuk di atas macam menarik. Haha.. pasal apa ya entri kali ni? Okay, sekarang saya nak cerita sikit perkara yang boleh buat anda nampak idiottttt dalam gym..



Anda akan nampak macam gym idiot bila anda...

1. Tak rasa latihan kaki tu penting

2. Masuk gym nak tengok pompuan

3. Rasa diri tu kuat dan start workout dengan beban berat

4. Tau guna peralatan tapi tak tau simpan

5. Makan tak beringat, tapi fikir nak buat sixpack dengan sit up jek

6. Bajet nak jalan berkepak padahal kepak xde

7. Terangguk-angguk bila orang lama ajar cara yang betul main, tapi x ikut pun

8. Fikir creatine dan whey tu steroid

9. Workout macam nak gila tapi x de perubahan

10. Jadikan gym tempat bersembang

11. Angkat barbell dengan pinggang sekali terangkat

12. Berdiri depan cermin masa orang tengah workout

13. Menyanyi dan buat bising dalam gym

14. Nak buat squat berat2, tapi turun hanya 2 inci

15. Pakai seluar jeans dan kemeja T

16. Tak lap peluh pada peralatan

17. Menjerit bila angkat dumbell 2kg

18. Rasa badan dah tegap giler bila pompuan masuk gym

19. Ambik fat burner walaupun badan keding

20. Baru main 2 minggu dah rasa macam diri personal trainer x bertauliah, kacau orang tengah berlatih dengan memberi nasihat yang entah betul entah tidak

Maka dengan ini, harap anda semua tak buat la perkara2 di atas ye.. Jangan jadi gym idiot ye..

You Might Also Like

0 comments

Powered by Raja Eyrie. Powered by Blogger.

Featured Post

Pengalaman Isteri Bersalin Sebagai 'Full Paying Patient (FPP)' di Hospital Putrajaya

Salam sejahtera kepada semua di sini dan di sana, Alhamdulillah, isteri saya sudah selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang sangat co...

Disable text selection (prevent copy and paste)