[WTS] BodyBuilding Protein Supplement

12:49 PM

Disclaimer: The prices shown below may be outdated. Kindly whatsapp our team for more info @ 0165670165 or you can go to our facebook page here.

Eyrie Shah Enterprise's Supplement Store

EYRiE SHAH ENTERPRISE (SA0346695-A)
(+60) 0165 67 0165



Postage tracking number: Customer Record


Taip "Produk & Perisa" dan hantar ke 0165 67 0165
Cth: Supermass Gainer; Hardcore Chocolate dan hantar ke 0165 67 0165

*Please Do Your Own Study On These Proteins

 
**Price may change without notice
**This list was last updated on 09/02/2016


Mass Gainers / Weight Gainers





Whey Protein



Fat Burners

1) API Fat Burner Advanced (120 caps) - RM70
2) Other Fat Burners





 
 
 



You Might Also Like

158 comments

  1. Anonymous8/5/14

    bang, protein da sampai.. x sabar nk try. thanks ya.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sampai ye? bagus2.. nanti update k!

      Delete
  2. Anonymous8/5/14

    ada jual bekas simpan protein x bro? ingatkan kecik, rupanya besar giler pack dia..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha..xde bro..shaker ada la.. try cari kat kedai taperwer..kompom ada punya..hehe

      Delete
  3. Anonymous8/5/14

    Supermass mmg sedap. Thank u bro.. da habis stock sy order ngan bro lg ok..
    from nazrin, klang

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep bleh tahan la..lagi2 kalau campur dgn susu kotak tu..mmg lazat.. nanti ajak kwn2 order skali k.. hehe

      Delete
  4. Anonymous8/5/14

    Packaging terbaik dan selamat. da sampai semalam. thank you raja eyrie

    -fadlullah

    ReplyDelete
    Replies
    1. customer satisfaction is our priority! ;D

      Delete
  5. Anonymous8/5/14

    true mass giler sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau minat, order banyak2 bro.. ;)

      Delete
  6. Anonymous8/5/14

    Eyrie, ada stock hardmass call me, azmin 0123321234

    ReplyDelete
  7. Anonymous8/5/14

    Bro, shaker ada jual? dumbell?

    ReplyDelete
    Replies
    1. shaker ada bro.. dumbell xde..da pm..tq

      Delete
  8. Anonymous8/5/14

    Barang da sampai dengan cepat. tq (firdaus)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... happy working out ok firdaus..

      Delete
  9. Anonymous8/5/14

    Bro erie ada gym?

    ReplyDelete
    Replies
    1. stakat ni xde buka gym lg bro..insyaallah in near future nak buka gym n coaching skali.. ;D

      Delete
  10. Anonymous12/5/14

    Assalam rajaeyrie. Parcel da sampai. Bru je. Really satisfied! Thankyou. Regards amir

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam amir. thanx n welcome to Raja Eyrie's big customer group! ;D

      Delete
  11. Anonymous29/5/14

    Thanx bro protein baru sampai.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no problem bro.. thanx juga k.. ;)

      Delete
  12. Replies
    1. Sorry bro Luqman.. Muscle Juice 2544 da lama x d kilangkan.. Skrg ni ada muscle juice 2600.. improved version.. ;D

      Delete
  13. Tya sikit, whey protien jnma apa yg paling bagus, atau semua sama shj?

    ReplyDelete
    Replies
    1. great viper,

      utk jenis protein, mass gainer sesuai utk naikkan berat badan, dan whey utk cutting. Badan setiap org laen2 dan memerlukan whey yg laen2.. so u kena try n error. ada sesetengah org ni sesuai dgn produk A. ada sesetengah sesuai ngan produk B. So kena try mcm2.. ;)

      Delete
  14. Anonymous23/6/14

    Bro..nk tnye
    Umo nak masuk 40..blh amk supplmt bina bdn? Bdn nk nmpk cantik..tak ar sampai mcm bina bdn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro nak masuk 40? saiz badan camne?

      Utk protein ni, xde limit umur selagi kesihatan badan masih okay. Protein ni utk bantu membaiki tisu muscle yg koyak dan menambah zat utk membesarkan lagi jisim muscle..

      So, kalau nk ambik supplement, kena workout. ;)

      Delete
  15. Anonymous29/6/14

    Bro.. Nak Tanya, ada jual tak whey protein.. Brand : ON 100% GOLD STANDART WHEY (5LBS).. Harga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada. RM189 free postage ke semenanjung.. ;D

      Delete
  16. Salam bro..untuk recovery ada x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.. recovery after workout? Semua supplemen protein utk recovery.. ;)

      Delete
  17. Anonymous17/7/14

    Mana kedai ni, nak datang beli!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni personal store.. so far, we do postage and cod only..

      Delete
  18. Anonymous9/8/14

    semua minuman ni halal ke bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah halal.. coz guna soy protein.. ;)

      Delete
  19. Anonymous10/8/14

    bang muscle juice 2544 ada stok ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. PM me for more info.. 0165 67 0165

      Delete
  20. Anonymous10/8/14

    muscle juice 2600 ada stok bang ? berapa ek harga ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. PM me for more info.. 0165 67 0165

      Delete
  21. Anonymous15/8/14

    Bang. baru nak start pegi gym. selalu lah jugak bersukan (main beskal) tapi tak turun2. berat badan 90kg tinggi 173cm. agak2 protein (or fat burner) apa yang sesuai utk orang yang baru2 ni. recommend sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Encik kena start kurangkan atau jangan ambil terus nasi putih. Kena amalkan diet yang sihat dan disiplin yg tggi. Guna fat burner boleh bantu bakar lemak menjadi tenaga semasa bersenam ;D

      Delete
  22. Anonymous31/8/14

    Salam bro, sy baru start gym. berat sy 55kg, tinggi 172cm. Kurus. Jd ape produk yg sesuai utk sy tambah brt bdn dan buat otot? Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senang je.. ambik apa2 jenis Mass Protein + diet + workout.. Insyaallah badan buff.. ;)

      Delete
  23. Salam bro..sy nk tnya bro...sy skrg dh byk protein sy cuba tp bdn sy nampk biasa ja tak membesar bila setiap kali p gym cuma bentuk ja nampak sikit so protein apa sy ptut ambil tok dpt kn bdn besar n bentuk yg cntik???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada ambik mass protein x? jangan ambik whey,, makin kurus nanti.. plus ada makan bfast n dinner x? dua meal ni wajib ambik tau..

      Delete
  24. Anonymous10/9/14

    Salam bro...
    sy mempunyai ketinggian 156cm..berat skrg 59kg...now nak try ambik supplement apa yg sesuai untuk permulaan untuk sy? boleh bg info sikit bro...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam.. firstly bro ada workout x? kalau x workout jgn ambik protein supplement. better ikut diet yg betul..

      Delete
    2. Anonymous30/9/14

      skrg dah start workout..

      Delete
    3. Bagus.. then baru bleh ambik supplement ;)

      Delete
  25. Anonymous13/9/14

    Boleh kurang hrga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. PM me.. 0165 67 0165...

      Delete
    2. PM kami utk best price..

      0165 67 0165

      Tq

      Delete
    3. PM kami @ 0165670165...

      Delete
    4. PM kami di 0165 67 0165.. Tq

      Delete
  26. Anonymous14/9/14

    Abg saya ni baru nak bina otot. Kalau saya buat latihan dkt rumah tiap-2 hari yang sama boleh membesar tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena ada kwn2 yg mahir main gym.. bru bleh membantu..

      Delete
    2. Normally kalau workout kat rumah sorang2 semangat xde.. Sy x sure awk bleh maintain ke x.. yang paling penting teknik awak tu x tau betul or salah..

      Delete
  27. Anonymous18/9/14

    Bro.. brapa lama kena ambil masa diantara set dan set lain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 set buat 15 reps, buat 4 sets dan setiap set rehat 30 saat...

      Delete
  28. Anonymous23/9/14

    Kalau nak besarkan otot kena ambil whey protein atau mass gainer

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua2 bleh besarkan otot..cuma bezanya, kalau:

      > nak bulking/sizing, ambik mass gainer
      > nak cutting, ambik whey

      Delete
  29. Anonymous30/9/14

    Phase8 dan combat powder mana 1 lebih bagus?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua2 bagus,, yg penting workout.. dan disiplin.. ;)

      Delete
  30. Anonymous3/11/14

    bro, whey protein dan mass gainer apa yang halal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous3/11/14

      true mass halal tak? nk sgt bnde tu halal...kikiki

      Delete
    2. Menjawab soalan di atas,

      "Sesungguhnya hukum asal kepada setiap perkara ialah harus".

      i-Dalam perkara adat, hukum asalnya adalah harus selagi tidak ada dalil yang mengikatnya kepada hukum tertentu atau mengatakan ia sebagai haram.

      ii-Maka perkara ini tidak menjadi haram selagimana tidak ada dalil yang soheh thabit sandarannya dan soheh maksudnya mengatakan ia haram. Adapun jika sekiranya terdapat dalil yang dhaif pada sandarannya atau soheh sandarannya akan tetapi tidak soheh maksud mengatakan ia haram, maka ia kekal dalam keharusan perkara tersebut. Supaya kita tidak mengharamkan apa yang telah dihalalkan oleh Allah Taala.

      Delete
  31. Sye nk bli super mass gainer 12lbs blh x bg no akaun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Contact 0165 67 0165 (Muhammad) untuk order. TQ

      Delete
  32. Anonymous20/11/14

    Ada jual tak titanium pro x tuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf encik titanium pro xde dalam senarai stok kami ;D

      Delete
  33. as salam bro... saya farid.. berat badan saya 42kg.. saya nak besarkan badan saya... produk apa yang sesuai dengan saya???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mass / Weight Gainer protein .. ;D

      Delete
  34. Bro berat sy skrg 124kg...tggi 181cm...skrg mmang workout nak sizing..sy perlu ambil mass gainer ke atau whey protein...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berbadan besar ye? dua2 x perlu ambik. U just kena workout, diet, disiplin dan gunakan fat burner untuk membantu pembakaran lemak.. Bleh lihat di link ini..

      http://www.rajaeyrie.com/2014/11/macam-mana-saya-nak-kurus-nak-kurangkan.html

      Delete
  35. Assalam abang...nak tanya..hee berat saya 60kg n tggi 170cm. Maybe saya kena ambil mass gainer ritez? And protein apa yang abang recommend tuk saya? Yg sedap XD hee. Kalau ngam n ada rezki, saya boleh order dengan abang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Sedap ek? Serious mass sedap, super mass gainer sedap.. Mass fusion pun sedap.. ;)

      Delete
  36. Salam.bang,supplement apa yg btul2 halal selain muscle juice 2544?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang lain pun halal, insyaallah.. selagi xde keluar cerita x halal, segalanya hukumnya harus.. ;)

      Delete
  37. Anonymous13/12/14

    Cara paling cepat nak besarkan otot. boleh Raja Eyrie terangkan tak. TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan banyak2 dan main gym dengan betul banyak2.. ;D

      Delete
  38. Anonymous18/12/14

    Assalamualaikum abg eyrie , saye nie baru berusia 15 tahun . Saye nk tnye ckit laa kn , Kalau umur mcm sye nie amik mass gainer Boleh ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.. Boleh xde masalah.. ;)

      Delete
    2. Anonymous18/12/14

      xde istilah terbantut ke

      Delete
    3. Bantut bukan sebab ambik protein.. tp bantut sebab x kena cara main gym dan pengambilzan zat makanan x mencukupi.. ;)

      Delete
  39. Anonymous18/12/14

    Huge Mass xde diskaun ke bro? xmmpu sgt laa...

    ReplyDelete
  40. Anonymous20/12/14

    bro sya masih tertanya-2 lagi pasal supplement ni. nak ambik mcm x berani hehe. cumanya dia protein mcm makanan asas lain ke? 1 lagi brapa lama masa muscle akan mengecil balik kalau x workout.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bleh baca sini ye.. ;)

      http://www.bodybuilding.com/fun/proteinshakebenefits.htm

      Delete
  41. Hi nk tanye if mcm i ni under weight sesuai ke amik protein brand fitmiss delight? Or any suggestion? Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Protein yg ada dlm stok kami hanya utk lelaki/pmpuan yang melakukan senaman berat/besi d gym sahaja..

      I rasa better u ambik weight gain kat farmasi dan amalkan diet yg d sarankan pakar.. ;)

      Delete
  42. Anonymous2/1/15

    Assalmualaikum , banyak mana nak kena minum mass dalam sehari ketika workout ? Banyak mana scop susu kena isi ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Once u da receive product kami, kami akan ajarkan cara makan yang betul.. ;)

      Delete
  43. Anonymous2/1/15

    Bro, nk tnya cikit of topic pasal supplement ni, saya ada buat biceps workout dan ambil protein. Masaalah sy sekarang, kenapa otot bicep kiri saya x dapat nak flex jika nak dbandingkan dngan bicep sebelah kanan. ? TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasanya kalau orang kidal, bicep dia besar sebelah kiri, tak kidal sebelah kanan. Masa workout, make sure beban berada dalam keadaan seimbang. Jangan biarkan hanya sebelah tangan sahaja bekerja.

      Dalam u punyer case, I suggest u guna dumbell workout. Kalau rasa kiri masih tak kuat, lebihkan repetition sebelah kiri. Contohnya, kalau total rep 12, so bicep kanan buat 12, bicep kiri buat 15..

      Gud luck..

      Delete
    2. Anonymous6/1/15

      ok bro. i will try.. tqvm utk info tu.

      Delete
    3. You r most welcome.. ;D

      Delete
  44. Anonymous4/2/15

    assalam bro..
    nak tanye kalau ape2 jenis supplement ni boleh campur dengan kuning telur x??(cth blend supermass dgn kuning telor)...ade efect negative x??kalau ade suggestion utk ambik brand laen pulak boleh juga..sblm ni guna super mass..tq bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Supplement yg dtg dari manufacturer sudah siap dgn formula dan campuran sndri. Kuning telur tggu kolestrol. So x sesuai d blend dgn protein shake dan rasa dia macam muntah..hehe

      Delete
    2. Anonymous5/2/15

      owh yeke..abis kalau mkn telor separuh masak xpe ke?kn kolesterol jgk..hihi..tq for info bro.

      Delete
  45. Anonymous8/2/15

    Salam bro.. nak tanya, anabolic mass tu halal tak ? Ada org bgtau sy ada lemak b**i dlm tu.. betul ke ? Allahualam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah halal.. So far benda lemak b**i ni selalu org besar2 kan.. Selagi belum betul2 ada bukti, hukumnya harus.. ;D

      Delete
  46. Anonymous10/2/15

    Bro..nak tnya harga serious mass tu masih sama ke..and compare between gainer yg lain serious mass bagus x...sbb pernah guna serious mass je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depends kepada individu. Ada org serasi dengan serious mass.. ada yg serasi dengan produk lain. Kena try dlu baru tau.. ;)

      Delete
  47. Salam..nk tnye yg mane produk eyrie yg muscle builder pnye....pstu bgi harga dy..dn no tepon skali...thankz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila PM kami @ 0165670165...

      Delete
    2. PM kami... 0165 67 0165...

      Delete
  48. Anonymous20/2/15

    Salam wbt, nak tanya , Mutant Mass halal tak ingredients die? flavouring die semua? syukran2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam... segala asal hukum adalah harus melainkan sudah jelas dan nyata ianya haram.. ;)

      Delete
  49. Anonymous3/3/15

    Salam bro . kawan baru beli super mass gainer . nak tanye rase dia memang mual2 macam nak muntah ade . memang protein shake rase camtuh ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.. beli dengan kami la lain kali insyaallah original.. Not tipu2 from China punya...

      Delete
  50. Salam bang.. nak tanya supplement ape yg sesuai untuk besarkan badan saya,, kalau pandang dari sudut tepi badan saya mmg nmpk keding..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambil mass gainer.. PM kami utk status produk.. 0165 67 0165.. Tq

      Delete
  51. Salam bro, nk tanya. Berat 70 tinggi 177. Protein mana sesuai. Dh dua minggu start workout and main bar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berat dan tggi da ideal.. Utk badan sado, ambik mass.. Whatsapp kami utk status produk di 0165 67 0165... Tq

      Delete
  52. As Salam, Abg, nk tanye, produk protein Combat Powder tu ade ingredient yg kene mengene ngan Bovine X?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whatsapp kami utk status produk di 0165 67 0165... Tq

      Delete
  53. Salam bro..rapid mass brand php ad?
    N brape harge

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whatsapp kami utk status produk di 0165 67 0165... Tq

      Delete
  54. Anonymous13/4/15

    Hye..kalo berat 40, tggi 158 cm produk mass/weight gainer ape yg sesuai untuk prempuan ye? Bminat nk beli mass fusion tpi xde la bt snaman berat atau pg gym. Skadar bt snaman kt umah je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada yg sesuai utk perempuan... Whatsapp kami utk status produk di 0165 67 0165... Tq

      Delete
  55. Anonymous13/4/15

    as salam tuan,,,untuk cutting sesuai produk Whey kan?sbb sy boleh di katakan dah ada cutiing cuma ada lemak2 yg perlu di singkirkan,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan salah faham dengan kegunaan whey. Whey d gunakan utk tambah saiz otot tp x sebanyak mass dan d gunakan juga utk maintain muscle yg sedia ada..

      Whatsapp kami utk status produk di 0165 67 0165... Tq

      Delete
  56. Anonymous17/4/15

    Halal atau haram produk ni semua..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah halal.. Whatsapp kami utk status produk di 0165 67 0165... Tq

      Delete
  57. assalam bang, saya ni baru nak start workout, tp saya tak tau nak ambik supliment ape.. tinggi 178 berat 67.. saya nak tambah muscle, supliment apa yg terbaik ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berat x ckup tu..

      Whatsapp kami utk pertanyaan produk: 0165 67 0165

      Delete
  58. Berat kurang tu.. kena ambik mass gainer... Whatsapp kami utk status produk di 0165 67 0165... Tq

    ReplyDelete

  59. Salam.. whey dan mass yg mana bagi otot cepat besar? Ambil protein powder ni perlu tanpa henti atau ikut suka? Muscle yg dpt sama tak dgn real food? . Dan apa maksud neutral bodybuilder , maksud nya x ambil steroid atau supplement?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whey & mass ni berbeza fungsinya.. utk sizing ambik mass.. utk lean ambik whey.. neutral bodybuilder x guna steroid.

      Whatsapp kami utk pertanyaan produk: 0165 67 0165

      Delete
  60. Anonymous12/7/15

    Assalamualaikum bos . Nk tnya . Saya ni kurus so supplmnt apa yg baik ? And teruskan workout ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.. ambik mass gainer...

      Whatsapp kami utk pertanyaan produk: 0165 67 0165

      Delete
  61. kedai kat mana bro..nak gi ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whatsapp kami utk pertanyaan produk: 0165 67 0165

      Delete
  62. Ada whey protien yg halal bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah semuanya xde lg komplen pasal x halal..

      Whatsapp kami utk pertanyaan produk: 0165 67 0165

      Delete
  63. bro nak tnye...nitrotech whey isolate punye tu halal x bro?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah halal.. xde lagi dengar2 x halal..

      Whatsapp kami utk pertanyaan produk: 0165 67 0165

      Delete
  64. Asalam...umur saye 15 tahun.Bleh x workout atau calisthenics cat umah je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je. dgn syarat kena ambik nutrisi yg mencukupi kalau x nak bantut..

      Whatsapp kami utk pertanyaan produk: 0165 67 0165

      Delete
  65. salam nak tanya apa beza mass dengan whey?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mass = sizing
      Whey = maintain lean muscle

      Whatsapp kami utk pertanyaan produk: 0165 67 0165

      Delete
  66. Salam bro nk tnya..berat saya 83 kilo..perlu ke ambik protein?.. Ataupun hanya ambik fat burner je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Objektif nak kurus ke nak sado? Kalau nak sado ambik protein. Nk kurus ambik fat burner..

      Whatsapp kami utk pertanyaan produk: 0165 67 0165

      Delete
  67. Boleh hantar ke sarawak tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh xde masalah..

      Whatsapp kami utk pertanyaan produk: 0165 67 0165

      Delete
  68. salam bro berat saya 74 tggi168 product yg sesuai tuk naik otot shj...trget dada dgn perut jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay.. bdn masih xde otot.. bleh ambik mass gainer..

      Whatsapp kami utk pertanyaan produk: 0165 67 0165

      Delete
  69. salam bro hrga trmsuk postage ke?

    ReplyDelete
  70. boleh saya tahu whey protein yang halal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. PM kami.. 0165 67 0165...

      Delete
  71. Anabolic Peak tu besar mne ye?

    ReplyDelete
  72. Salam bos. Prostar hydro whey protein punye brape harga

    ReplyDelete
  73. Salam...tuan...saya baru nak start main gym...saya nak bentuk badagian dada dan lengan...naikan muscle bhg situ...apa cadangan produk yang saya nak minum...saya 165 berat 89kg...mohon nasihat...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Firstly, dtg gym main dgn sifu2 dan otai2 dlu. Kalau rasa bleh ikut main berat2, baru try ambik supplement..

      Delete

Komen anda:

Powered by Raja Eyrie. Powered by Blogger.

Featured Post

Cara Membina Otot

Sukan bina badan memerlukan kita membakar kalori, jadi kita perlu makan (amik kalori) melebihi jumlah kalori yang dibakar. kadang2 k...

Popular Posts