[WTS] API Fat Burner Advanced - Kempiskan Perut Dengan Herba (Promosi RM70/botol sahaja!)

10:42 AM

EYRIE SHAH ENTERPRISE (SA0346695-A)
(+60) 0165 67 0165



Kepada buyer Raja Eyrie Enterprise, boleh check tracking number dgn klik Customer Record 
  • Produk: API Fat Burner Advanced
  • Harga: SMS/Whatsapp me for the best price (negotiable for bulk buyers) 
  • Kondisi: New and sealed 
  • Original: 100% original & 100% herbs 
  • Buatan: USA
  • Status: OUT OF STOCK


Klik Fat Burner untuk lebih banyak produk pembakar lemak...

atau Protein Supplement untuk susu bina badan.

Whatsapp/SMS me to order: 0165 67 0165 

  
  • Stock availability akan di 'update' setiap hari. 
  • Stok terhad!!! 
  • Stok baru sampai..cepat2 sebelum terlambat...

New and sealed



API Fat Burner Advanced
Kandungan API Fat Burner Advanced:
100% herba & green tea formula.

FAT BURNER ADVANCED adalah sejenis supplement untuk fitness yang berasal dari USA dan ia mendapat kelulusan daripada FDA ( Food And Drug Association) dan semestinya halal yang tidak mengandungi sebarang kandungan yang berbahaya.

Tentang Produk ini:
FAT BURNER ADVANCED semestinya tidak mengandungi sebarang kesan sampingan kepada pengguna sekiranya pengguna tersebut memberhentikan penggunaan supplement ini. Cara pembakaran lemak adalah secara semulajadi dan melalui proses perpeluhan dan akan memberikan tenaga tambahan kepada mereka yang menggunakannya. Contohnya jika anda yang menggunakan produk ini akan memberikan tenaga tambahan semasa melakukan sebarang aktiviti bersukan seperti workout di gym, jogging dan aktiviti bersukan yang lain.

Pengambilan supplement ini juga akan membantu anda mengawal pemakanan anda untuk setiap hari dan untuk itu anda tidak perlu diet dan anda Cuma perlu kurangkan sedikit makanan berlemak, berminyak dan tinggi kolestrol setiap hari.

Untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat , anda digalakkan untuk melakukan senaman dan aktiviti yang boleh mengeluarkan peluh.

Produk ini juga sesuai untuk mereka yang kurus kerana pada zaman sekarang ramai yang mengalami masalah boroi. Dengan penggunaan produk ini akan dapat membentuk perut yang boroi menjadi sixpack dengan mudah.

Proses perpeluhan akan terjadi lebih banyak dari kebiasaan dan mungkin akan memanjangkan tempoh bersukan kerana tenaga yang diberikan.

Cara Order:
  • Sila pastikan samada stok ada ke tiada (rujuk status stok di atas). 
  • Jika ada, sila sms/whatsapp di nombor ini : (0165 67 0165) 
  • Postage only.

Eyrie Shah Enterprise Supplement Store

You Might Also Like

28 comments

  1. Anonymous19/5/14

    Terbaik bang produk yg abg jual. Sy da trun 5 kg dlm smggu stgah..

    ReplyDelete
  2. Produk apa sesuai utk krngkn saiz perut yg buncit dan utk krangkn berat badan ? Mntak tlong

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambik fat burner dan banyakkan exercise.. ;D

      Delete
  3. Anonymous7/6/14

    salam...kalau perempuan makan pil nie boleh ke? dan dy untuk menguruskan badan kan? bukan bina otot ke ape ke? kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam cik,

      boleh ambik jika mau bakar lemak. Tp dengan syarat kena exercise la..sbb herba dlm produk ni membantu meningkatkan metabolisme badan membakar lemak. dan fat burner xkan bina muscle..

      Delete
  4. salam..raja eyrie..
    saya tengah berdiet.. dah lost hampir 10 kg...tpi perut menggeleber...
    boley x abg sarankn suplement yg sesuai utk saya fit kn dada n perut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam azwan..

      Diet mcm mana tu bleh geleber?

      Ok mcm ni, cara nk buang perut geleber tu susah sket tp x mustahil.. Azwan kena bnyakkan workout guna weight.. So that muscle yg membesar akan membakar lemak d kulit yg menggeleber tu..

      Cara2 senaman bleh tgok kat entire blog sy.. mcm2 ada.. ;)

      Delete
  5. Anonymous14/10/14

    aasalam kedai kat s.alam ke bro, s.alam area mane

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai tu blum buka official lg.. masih lg guna kaedah cod dan postage ;D

      Delete
    2. Anonymous15/10/14

      bro sy ade wassap bro..klau cod ptg ni bole ke?
      nk try API fat brner tu..rm60 je kan

      Delete
  6. Postage ke JB ada addtional charges tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nope..free of charge.. Ke sabah sarawak je ada additional charge.. ;)

      Delete
  7. Anonymous18/12/14

    Ppuan boleh amik produk API ni ke??

    ReplyDelete
  8. salam nak tanya ada kesan x kalau ada masalah tekanan darah tinggi dan kini saya masih ambil ubat secara harian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya cadangkan encik consult dengan doktor dulu sebelum guna mana2 fat burner. ;)

      Delete
  9. Anonymous22/1/15

    Salam. Sy ada memakn jamu, so boleh tak sy ambil fat burner?

    ReplyDelete
  10. Testo booster ada tak? Cth adrenalast

    ReplyDelete
  11. Anonymous1/2/15

    Salam saya nak tanya berapa harga yer dan perempuan bole ke amik fat bunnr ni ,,sbb membe ada ckp ada beza untuk perempuan dan lelaki ,btol ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada beza ada sama..Bergantung pd produk. PM kami utk keterangan lanjut..0165 67 0165

      Delete
  12. Salam bro... boleh x kite makan sekali fat burner dgn mass protei utk otot....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh.. xde masalah.. Whatsapp kami utk status produk di 0165 67 0165... Tq

      Delete
  13. I’ve lost 5 kilos in my first week. I followed the diet with some protein as suggested. It is really like magic! It works. I’m not perfectly following the listed diet plan mostly), but the weight looses even on very little exercise. Give a try on this, this diet plan clearly works.

    ReplyDelete

Komen anda:

Powered by Raja Eyrie. Powered by Blogger.

Featured Post

Pengalaman Isteri Bersalin Sebagai 'Full Paying Patient (FPP)' di Hospital Putrajaya

Salam sejahtera semua, Alhamdulillah, isteri saya sudah selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang sangat comel di Hospital Putrajaya p...

Ads by Infolinks