[WTS] API Fat Burner Advanced - Kempiskan Perut Dengan Herba (Promosi RM70/botol sahaja!)

10:42 AM

EYRIE SHAH ENTERPRISE (SA0346695-A)
(+60) 0165 67 0165


Kpd buyer Raja Eyrie Enterprise, bleh check tracking number dgn klik Customer Record

>Produk                 : API Fat Burner Advanced
>Harga                   : SMS/Whatsapp me for the best price (negotiable for bulk buyers)
>Kondisi                : Sealed
>Original               : 100% original & 100% herbs
>Buatan                 : USA
>Status                   : IN STOCK

>Klik Fat Burner untuk lebih banyak produk pembakar lemak.  

atau Protein Supplement untuk susu bina badan.

Whatsapp/SMS me to order: 0165 67 0165

>>Klik untuk cara guna API Fat Burner<<

> Stock availability akan di 'update' setiap hari.
> Stok terhad!!!


Stok baru sampai..cepat2 sebelum terlambat...

Stok baru : 04 Oktober 2014





API Fat Burner Advanced



>Kandungan API Fat Burner Advanced:
100% herba & green tea formula.
FAT BURNER ADVANCED adalah sejenis supplement untuk fitness yang berasal dari USA dan ia mendapat kelulusan daripada FDA ( Food And Drug Association) dan semestinya halal yang tidak mengandungi sebarang kandungan yang berbahaya.


>Tentang Produk ini:
FAT BURNER ADVANCED semestinya tidak mengandungi sebarang kesan sampingan kepada pengguna sekiranya pengguna tersebut memberhentikan penggunaan supplement ini. Cara pembakaran lemak adalah secara semulajadi dan melalui proses perpeluhan dan akan memberikan tenaga tambahan kepada mereka yang menggunakannya. Contohnya jika anda yang menggunakan produk ini akan memberikan tenaga tambahan semasa melakukan sebarang aktiviti bersukan seperti workout di gym, jogging dan aktiviti bersukan yang lain.

Pengambilan supplement ini juga akan membantu anda mengawal pemakanan anda untuk setiap hari dan untuk itu anda tidak perlu diet dan anda Cuma perlu kurangkan sedikit makanan berlemak, berminyak dan tinggi kolestrol setiap hari.
Untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat , anda digalakkan untuk melakukan senaman dan aktiviti yang boleh mengeluarkan peluh.

Produk ini juga sesuai untuk mereka yang kurus kerana pada zaman sekarang ramai yang mengalami masalah boroi. Dengan penggunaan produk ini akan dapat membentuk perut yang boroi menjadi sixpack dengan mudah.

Proses perpeluhan akan terjadi lebih banyak dari kebiasaan dan mungkin akan memanjangkan tempoh bersukan kerana tenaga yang diberikan.


Cara Order:
1) Sila pastikan samada stok ada ke tiada (rujuk status stok di atas).
2) Jika ada, sila sms/whatsapp di nombor ini : (0165 67 0165)
3) Postage only.

Eyrie Shah Enterprise Supplement Store


<<<NEW!!! TOP 10 Fat Burner 2013>>>
Source: http://top10supplements.com/top-10-fat-burners-for-men-in-2013/

1) USPLABS OxyELITE Pro
OxyElite Pro is a new formula by USPLabs tested in vitro research. This product will activate key fat burning and anti-catabolic receptors while widening your blood vessels to increase blood flow.
Target trouble spots of fat with this wonderful product. But use with caution and consult a doctor before use as this product is a very strong formula.

Eyrie Shah Enterprise Price: HERE

2) MUSCLETECH Hydroxycut Hardcore Elite
Hydroxycut Hardcore Elite by Muscletech is one of the most popular fat burners on the market for men and for good reason.
It is a 4-in-1 super-thermogenic with extreme energy boosting ingredients. Designed to enhance your focus while providing you with an very powerful weight loss formula.


Eyrie Shah Enterprise Price: HERE

3) CELLUCOR Super HD
Cellucor Super HD is a wonderful fat burner from a very reputable company with a good history of high quality products.  This product will boost your mental focus, control your appetite, maintain your metabolism and provide you with a powerful energy boost to get through your workouts.
Cellucor has added 4 proven and clinically dosed fat burning ingredients to help you achieve your weight loss goals while using this product.

Eyrie Shah Enterprise Price: HERE

4) BSN Hyper Shred
Hyper Shred is a fairly new weight loss and energy supplement from BSN whose unique formula maintains focus on energy and metabolic maintenance. This will help users maximize their overall physical performance and help them reach their fitness goals.
BSN assures its customers that users can expect a very clean energy boost and a highly focused sense of mind during their workouts.

 Eyrie Shah Enterprise Price: HERE

5) UNIVERSAL NUTRITION Animal Cuts
Universal Nutrition has come up with a complete and advanced formula to bring us Animal Cuts. This product has been used by bodybuilders for many years.
Animal Cuts will help boost your metabolism so you can burn fat while maintaining lean muscle mass. This is a great fat burner from a highly reputable company.
 Eyrie Shah Enterprise Price: HERE

6) BPI SPORTS RoxyLean
RoxyLean is a medi-biological fat loss stimulating agent that promotes effects on both fatty acid deposits and lean muscle mass. It is an excellent body shaping product that is to be used with caution. Do not even consider trying this product until you fully understand its strength.
RoxyLean provides an exact ratio of ingredients which may help support a long lasting, non-jittery, weight loss experience.

 Eyrie Shah Enterprise Price: HERE

7) VPX Redline Ultra Hardcore
VPX brings us Redline Ultra Hardcore Tri-Action weight loss pills that offer innovative components that are exclusive to VPX. The particles in these pills are sheared with a high speed blad that reduces active particles to the weight of less than 1 micron, making them absorb much faster.
VPX has designed these pills to absorb into your system extremely quickly and effectively. It is a great choice if you are looking for a fat burner that will work extremely quickly.

 Eyrie Shah Enterprise Price: HERE

8) NUTREX Lipo-6 Black Ultra Concentrate
Lipo-6 Black Ultra Concentrate is boasted to be one of the strongest fat burning products released by Nutrex. They claim that you can never take more than one pill.
It is designed to support a healthier body composition by promoting weight loss and increasing your energy levels during your workouts.

 Eyrie Shah Enterprise Price: HERE

9) ERGOGENIX ErgoShred
ErgoShred is the latest fat burner offered by ErgoGenix. ErgoShred helps promote weight loss while leaving you with a healthy appetite, higher endurance during workouts and a longer lasting energy boost.
ErgoShred also promotes healthy body composition by supporting thermogenesis and lipolysis. It also supports improved overall health by promoting a healthy metabolism.

 Eyrie Shah Enterprise Price: HERE

10) DYMATIZE Dyma-Burn Xtreme
Dyma-Burn by Dymatize is a fat burning thermogenic that utilizes Raspery Ketones to promote weight loss and lipolysis. Their unique formula will maximize fat burn while helping to sustain high energy levels that you need for an effective workout.
Dymatize claims that this is one of the only fat burners on the market that provides you with a crash free energy boost.

Eyrie Shah Enterprise Price: HERE

 

p/s: jika stok x available, korang leh booking dulu. Just email me kat sini dlu k: rajaeyrie@gmail.com

You Might Also Like

28 comments

  1. Anonymous19/5/14

    Terbaik bang produk yg abg jual. Sy da trun 5 kg dlm smggu stgah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. keep it up k!

      Delete
  2. Produk apa sesuai utk krngkn saiz perut yg buncit dan utk krangkn berat badan ? Mntak tlong

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambik fat burner dan banyakkan exercise.. ;D

      Delete
  3. Anonymous7/6/14

    salam...kalau perempuan makan pil nie boleh ke? dan dy untuk menguruskan badan kan? bukan bina otot ke ape ke? kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam cik,

      boleh ambik jika mau bakar lemak. Tp dengan syarat kena exercise la..sbb herba dlm produk ni membantu meningkatkan metabolisme badan membakar lemak. dan fat burner xkan bina muscle..

      Delete
  4. salam..raja eyrie..
    saya tengah berdiet.. dah lost hampir 10 kg...tpi perut menggeleber...
    boley x abg sarankn suplement yg sesuai utk saya fit kn dada n perut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam azwan..

      Diet mcm mana tu bleh geleber?

      Ok mcm ni, cara nk buang perut geleber tu susah sket tp x mustahil.. Azwan kena bnyakkan workout guna weight.. So that muscle yg membesar akan membakar lemak d kulit yg menggeleber tu..

      Cara2 senaman bleh tgok kat entire blog sy.. mcm2 ada.. ;)

      Delete
  5. Anonymous14/10/14

    aasalam kedai kat s.alam ke bro, s.alam area mane

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai tu blum buka official lg.. masih lg guna kaedah cod dan postage ;D

      Delete
    2. Anonymous15/10/14

      bro sy ade wassap bro..klau cod ptg ni bole ke?
      nk try API fat brner tu..rm60 je kan

      Delete
  6. Postage ke JB ada addtional charges tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nope..free of charge.. Ke sabah sarawak je ada additional charge.. ;)

      Delete
  7. Anonymous18/12/14

    Ppuan boleh amik produk API ni ke??

    ReplyDelete
  8. salam nak tanya ada kesan x kalau ada masalah tekanan darah tinggi dan kini saya masih ambil ubat secara harian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya cadangkan encik consult dengan doktor dulu sebelum guna mana2 fat burner. ;)

      Delete
  9. Anonymous22/1/15

    Salam. Sy ada memakn jamu, so boleh tak sy ambil fat burner?

    ReplyDelete
  10. Testo booster ada tak? Cth adrenalast

    ReplyDelete
  11. Anonymous1/2/15

    Salam saya nak tanya berapa harga yer dan perempuan bole ke amik fat bunnr ni ,,sbb membe ada ckp ada beza untuk perempuan dan lelaki ,btol ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada beza ada sama..Bergantung pd produk. PM kami utk keterangan lanjut..0165 67 0165

      Delete
  12. Salam bro... boleh x kite makan sekali fat burner dgn mass protei utk otot....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh.. xde masalah.. Whatsapp kami utk status produk di 0165 67 0165... Tq

      Delete
  13. I’ve lost 5 kilos in my first week. I followed the diet with some protein as suggested. It is really like magic! It works. I’m not perfectly following the listed diet plan mostly), but the weight looses even on very little exercise. Give a try on this, this diet plan clearly works.

    ReplyDelete

Komen anda:

Powered by Raja Eyrie. Powered by Blogger.

Featured Post

Cara Membina Otot

Sukan bina badan memerlukan kita membakar kalori, jadi kita perlu makan (amik kalori) melebihi jumlah kalori yang dibakar. kadang2 k...

Popular Posts