Cara Menggunakan Produk Pembakar Lemak (Fat Burner)

11:59 AM




As salam n great day guys!

Okeh, kali ni punya entri, eyrie nak explain serba sedikit cara nak guna fat burner utk lebih cepat korg nampak hasilnya--> bakar lemakkk ;D

Actually, fat burner yg eyrie syorkan kat korg seperti...

API Fat Burner Advanced
Other Fat Burners

...bukanla ubat kurus bila mana anda makan, tidur, tengok tv je oleh kurus. Mana ada ubat sebegitu. Kalau ada pun, ia paaaaasti akan beri efek x bagus kat buah pinggang korang. Fat burner ni senang citer adalah pembantu utk transport lemak berlebihan ke bahagian otot/badan yg aktif bekerja. So, proses pembakaran lemak akan berlaku dgn cepat dan efisyen. Dats why eyrie sarankan korg minum air masak secukupnya..

Okeh, tanpa buang masa, terus saja eyrie citer camne nak makan fat burner..

1) Usyar botol produk dan tengok berapa biji/sachet fat burner yang disarankan dalam sehari
2) Kalau...
  • 2 biji/sachet,3 kali sehari = makan 2 biji/sachet 30 minit sebelum breakfast, 2 biji/sachet sebelum lunch dan 2 biji/sachet sebelum workout/makan malam (before 7pm).
  • 2 biji/sachet sehari = makan sebiji/sachet 30 minit sebelum lunch dan 30 minit sebelum workout
  • 1 biji/sachet sehari = makan 1 biji/sachet 30 minit sebelum workout
3) Minum air masak secukupnya (jangan berlebihan)
4) Kurangkan/elakkan nasi, masin, manis, pedas dan makanan berminyak
5) Banyakkan exercise/workout
6) Rehat secukupnya pd waktu malam. Elakkan tidur berlebihan. Nanti badan lemah
7) Disiplin diri untuk mendapat bentuk badan yg ideal

Hopefully entri ni dpt membantu anda semua especially customer raja eyrie utk menggunakan produk pembakar lemak dgn penuh efisyen dan berkesan.. Insyaallah :D

You Might Also Like

27 comments

  1. Anonymous1/6/14

    Bang , pill ni nak hisap macam gula2 , telan dengan air macam makan ubat atau kunyah lepastu telan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. depends kpd produk apa yg anda beli.. ada jenis serbuk, ada jenis pil dan ada jenis kunyah..

      Delete
  2. Anonymous13/8/14

    Thanx bro for your advice..

    ReplyDelete
  3. Berat badan saya 90kilo
    Tinggi 185cm
    Macam mana saya nak bagi dpt 70 kilo dalam masa sebulan... N bntuk badan yg menarik... Leave coment ASAP...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebulan? haha.. bukan semudah tu nk kurus.. kalau sebulan, encik kena buat latihan kardio selama 4 jam sehari setiap hari + diet yg sgt ketat.. boleh?

      Delete
    2. Anonymous27/10/14

      Aper itu kardio

      Delete
    3. Bleh tengok kat sini...

      http://www.rajaeyrie.com/2013/02/latihan-kardio-treadmill-membakar-lemak.html

      Delete
  4. Abang kalau saya nak bakar lemak dengan buat six pax sekali gus produk apa yang abg syorkan untuk saya ambil????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fat burner + exercise + diet...

      Delete
  5. Tuan..beza kesan lbh baik antara grenade n api fat burner?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua2 baik. Bergantung pada individual. Kalau disiplin tggi, lagi bagus kesannya...

      Delete
  6. Anonymous12/2/15

    tuan saya baru nak mula makan fat burner ni.....sekarang saya 85kg....ade pendapat tak untuk saya diet dan makan pil ni....dengan betul...dan exercise dengan betul...tolong tuan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.rajaeyrie.com/2014/05/cara-menggunakan-produk-pembakar-lemak.html?showComment=1423725778049#c4559568183665669

      Delete
  7. Anonymous29/7/15

    assalamualaikum..knapa jika ambil fat burner perlu minum air scukup nya?jika tidak cukup, apa kesannya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb air adalah pemangkin proses pembakaran lemak menjadi tenaga...

      Delete
  8. Kalau api fat burner advance kena kunyah ke telan?

    ReplyDelete
  9. kalau sedang datang bulan boleh mkn ke fat burner ni.. ke nk tgu abis datang bulan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fat burner mengandungi ekstrak kopi, sesuai utk meningkatkan adrenalin badan.. fungsinya utk melajukan pengepaman darah oleh jantung.. so xde masalah ambik time period.. tapi kena bersukan.. kalau makan fat burner je kurang kesannya...

      Delete
  10. Sy tggi 176..brat sy 106..hahaha cun kan....utk tggi sy...baper berat yg mmg cantiklaa utk bntuk badan fit??

    ReplyDelete
  11. Salam, Kalau makan sebelum exercise je ok ke??

    ReplyDelete
  12. klu ade sakit gout leh ke pakai fat bunner ni??ade kesan ke pada sakit gout???

    ReplyDelete
  13. klu ade sakit gout leh ke pakai fat bunner ni??ade kesan ke pada sakit gout???

    ReplyDelete
  14. Tuan kalau sy workout di awal pg mcm mn nk mkn jg ka untk petang punya sbb xsempat workout petang

    ReplyDelete

Komen anda:

Powered by Raja Eyrie. Powered by Blogger.

Featured Post

Cara Membina Otot

Sukan bina badan memerlukan kita membakar kalori, jadi kita perlu makan (amik kalori) melebihi jumlah kalori yang dibakar. kadang2 k...

Popular Posts