Cara Menggunakan Produk Pembakar Lemak (Fat Burner)

11:59 AM




As salam n great day guys!

Okeh, kali ni punya entri, eyrie nak explain serba sedikit cara nak guna fat burner utk lebih cepat korg nampak hasilnya--> bakar lemakkk ;D

Actually, fat burner yg eyrie syorkan kat korg seperti...

API Fat Burner Advanced
Other Fat Burners

...bukanla ubat kurus bila mana anda makan, tidur, tengok tv je oleh kurus. Mana ada ubat sebegitu. Kalau ada pun, ia paaaaasti akan beri efek x bagus kat buah pinggang korang. Fat burner ni senang citer adalah pembantu utk transport lemak berlebihan ke bahagian otot/badan yg aktif bekerja. So, proses pembakaran lemak akan berlaku dgn cepat dan efisyen. Dats why eyrie sarankan korg minum air masak secukupnya..

Okeh, tanpa buang masa, terus saja eyrie citer camne nak makan fat burner..

1) Usyar botol produk dan tengok berapa biji/sachet fat burner yang disarankan dalam sehari
2) Kalau...
  • 2 biji/sachet,3 kali sehari = makan 2 biji/sachet 30 minit sebelum breakfast, 2 biji/sachet sebelum lunch dan 2 biji/sachet sebelum workout/makan malam (before 7pm).
  • 2 biji/sachet sehari = makan sebiji/sachet 30 minit sebelum lunch dan 30 minit sebelum workout
  • 1 biji/sachet sehari = makan 1 biji/sachet 30 minit sebelum workout
3) Minum air masak secukupnya (jangan berlebihan)
4) Kurangkan/elakkan nasi, masin, manis, pedas dan makanan berminyak
5) Banyakkan exercise/workout
6) Rehat secukupnya pd waktu malam. Elakkan tidur berlebihan. Nanti badan lemah
7) Disiplin diri untuk mendapat bentuk badan yg ideal

Hopefully entri ni dpt membantu anda semua especially customer raja eyrie utk menggunakan produk pembakar lemak dgn penuh efisyen dan berkesan.. Insyaallah :D

You Might Also Like

27 comments

Komen anda:

Powered by Raja Eyrie. Powered by Blogger.

Featured Post

Cara Membina Otot

Sukan bina badan memerlukan kita membakar kalori, jadi kita perlu makan (amik kalori) melebihi jumlah kalori yang dibakar. kadang2 k...

Popular Posts